Teo geeft jou
de controle
weer terug

Met Teo maak je duidelijke afspraken. Je krijgt één factuur met heldere kosten en de laagste prijs voor de beste service. Vergelijk Teo gerust met anderen, hij komt er toch als beste uit.

Bekijk diensten
€9 , 85 Per Maand
Aanmelden
Zorgeloos woningonderhoud tegen een helder tarief met een excellente service

"Teo is goedkoper omdat ze door moderne techniek effectief en snel kunnen opereren. Twee vliegen in één klap als je het mij vraagt."

Teo maakt het onderhoud aan jouw huis gemakkelijker, comfortabeler en goedkoper. Hoe hebben we dat gedaan?

Een Teo is niet zomaar een mannetje. Hij gebruikt naast zijn handen vooral ook z’n hersens. Teo is geen zzp-er die een klus via een platform wordt toegewezen. Hij is onderdeel van een betrouwbare organisatie, die jarenlange specialisatie combineert met de manier van werken en techniek van nu.

We zijn met velen, werkend vanuit vestigingen over het hele land verspreidt en hebben allemaal onze eigen expertise. We hebben Teo’s voor je riool, voor je dakgoten, voor hang- en sluitwerk en voor je CV. Samen nemen we je alle onderhoudszorgen uit handen die een huis met zich meebrengt tegen vaste lage tarieven en heldere voorwaarden.

Op een manier die helemaal past in deze tijd. Gemakkelijk, betaalbaar, on demand en met service die zich voegt naar de klant, in plaats van andersom.

Teo huur je niet in. Wij bouwen graag een relatie met je op. Voor een betaalbaar bedrag per maand, ben je doorlopend verzekerd van een goed onderhouden huis, uitgevoerd door kundige en voorkomende monteurs. En heb je een acuut probleem? Ook dan staat Teo meteen voor je klaar.

Hoe je Teo bereikt? Makkelijk. Via de app, site of per telefoon kom je direct in contact met één centraal aanspreekpunt. Die zorgt dat de Teo die je nodig hebt in no time voor je deur staat.

Lees meer over Teo
Teo voorkomt een koude douche

Achterstallig CV onderhoud zorgt niet alleen voor een koude douche, maar ook voor onnodig gasverbruik en hoge kosten bij reparatie. Het kan zelfs gevaarlijk zijn. Wil je dit voorkomen? Bel Teo! Voor een betaalbaar vast bedrag per maand, houdt hij je CV het hele jaar door in topconditie.

Helaas is de gemiddelde installateur niet erg pro-actief als het gaat om het op tijd uitvoeren van het afgesproken cv onderhoud of om op tijd de cv storing op te lossen terwijl dat wel zo is afgesproken. Kijk de verschillende klachtensites over CV onderhoud er maar eens op na. Teo is anders.

Hij is onderdeel van een grote organisatie met betrouwbare experts die klanttevredenheid en klantgemak als voornaamste drijfveer hebben. En als je ergens een vakman voor in huis moet halen, dan is het wel je CV. Teo voorkomt een verkeerde inregeling en het verroesten of slijten van belangrijke onderdelen. Ook voorkomt hij onnodig gasverbruik, beperkt hij de kans op storingen, en checkt hij op koolmonoxide-risico’s. Wist je dat veel verzekeraars eisen dat je je CV-ketel regelmatig laat onderhouden? Nog een reden om snel Teo in te schakelen.

Wat anderen doen

Nederlandse installateurs bieden vaak 3 typen onderhoudscontracten (de benamingen van de contracten kunnen per installeteur verschillen):

– Standaard (gemiddeld € 7,00 per maand).
Je betaalt bij storing voor de arbeidskosten én de onderdelen. Vaak komen er nog voorrijkosten bij.

– Plus (gemiddeld tussen de € 7,00 en € 9,00 per maand)
Bij storingen maak je gebruik van een servicedienst. Je betaalt geen voorrijkosten of arbeidsloon.

– All-in (gemiddeld vanaf € 12,00 per maand)
Je hebt recht op regelmatig onderhoud. Geen bijkomende kosten bij een CV-ketel storing. Hoe hoger de leeftijd van de CV-ketel, hoe duurder het contract.

Teo doet het beter

Teo heeft het slimmer georganiseerd. Dat zie je terug in de prijs, de voorwaarden en de service. Teo biedt 2 soorten cv-onderhoudscontracten, al vanaf € 5,20 per maand.

Regulier onderhoud
Storingsdienst
Inclusief voorrijkosten
Inclusief arbeidsloon
Inclusief materiaalkosten
Inclusief arbeidsloon om materialen te plaatsen
CV all-in
CV basis
Elke 2 jaar
Elke 2 jaar
24/7
24/7
9,85
Per maand
5,20
Per maand

Voorkom acute problemen aan je CV.
Word nu klant van Teo!